Varasto vuokralle

Yritykselle on tärkeää että tuotantotila ja varastotila on oikeanlainen ja sopii sen tarpeisiin. Ennen tilan etsimistä kannattaakin selvittää tarpeet ja vaatimukset, joita tilalla täytyy olla, jotta se sopii yrityksen profiiliin. Etsimisprosessia helpottaa, kun ennen hakua kartoittaa tarpeet ja vaatimukset, jotka yrityksellä on koskien tiloja. Esimerkiksi kattava muistilista on hyvä apuväline sopivaa tilaa etsittäessä. Seuraavassa esimerkkejä asioista, joita kannattaa ottaa huomioon etsiessä tuotantotiloja tai varastotiloja yritykselle.

Huomioi liikenneyhteydet

Liikenneyhteyksien tulee olla hyvät varastolle. Olkoon kyseessä sitten varastotila, josta asiakkaat tulevat noutamaan tuotteita tai tila, johon esimerkiksi alihankkijat tai muut toimittajat tulevat, täytyy sen sijaita sellaisessa paikassa, johon pääsee kätevästi ja sujuvasti eri kulkuneuvoilla. Päivittäisten logistiikkakuljetusten tulee sujua helposti ja sijainnissa kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, pääseekö alueelle myös raideyhteyksillä, moottoritien kautta, satamasta ja lentokentältä. Mikäli yrityksen varastotilojen tulee palvella myös erikoisajoneuvokuljetuksia, kannattaa tarkistaa, että parkkipaikat ovat tarpeeksi isot tällaisiin kuljetuksiin. Mitä paremmat kulkuyhteydet varasto- ja tuotantotiloihin on, sen nopeammin yritys saa tuotteet myyntiin ja esimerkiksi raaka-aineita itselleen.

Eri toimialoilla on käytössä erilaisia materiaaleja ja kemiallisia aineita, joilla on omat säilytysvaatimuksensa. Tällaiset erikoisvaatimukset tulee huomioida myös tiloissa, voiko niissä säilyttää vaikkapa elintarvikkeita. Elintarvikealalla on tiukat vaatimukset tiloille, joten kaikki tilat eivät sille alalle sovellu. Myös varastotilojen kunto tulee selvittää hyvin ennen vuokrauspäätöksen tekemistä. Monet varastot saattavat olla huonossa kunnossa, jos niissä ei ole vaikkapa ollut lämmitystä päällä. Kuntokartoitus kannattaa tehdä vaikka tarkoitus olisi vuokrata varastoa vain lyhyeksi aikaa. Esimerkiksi homeongelman pilaama varasto voi pilata vaikkapa koko yrityksen vaatevaraston myyntikelvottomaksi. Kaikki tekniset puutteet ja kiinteistön ylläpitoon liittyvät seikat kannattaa käydä läpi vuokranantajan kanssa.

Varastoja vuokralle löytyy MatchOfficesta

Osoitteessa www.matchoffice.fi on tarjolla runsaasti erilaisia vuokrattavia varastokohteita. Vapaina olevia varastoja ja muita tuotantotiloja pääsee etsimään Tuotantotilat-kategorian alta. Tarjolla on tiloja ympäri Suomea, joten löydät sieltä varmasti tilan joka on sopiva juuri sinulle ja yrityksellesi.

MatchOffice tarjoaa erilaisia toimitiloja vuokralle koko Suomesta. Palvelun kautta pääsee etsimään erilaisia tuotantotiloja, varastotiloja sekä logistiikkatoimitiloja moniin eri tarkoituksiin. Vuokranantajiin kuuluu niin yksityisiä vuokranantajia kuin suuria kiinteistöyrityksiä. Tarjolla on sekä pieniä työtiloja kuin valtavia logistiikkakiinteistöjä. Mukana on kaikenlaisia sijainteja pääkaupunkiseudun ydinkeskustasta satamiin ja teollisuusalueisiin. Eniten tarjontaa juuri nyt on pääkaupunkiseudun varasto- ja tuotantotiloissa, joita tarjolla on lähes viitisenkymmentä erilaista vaihtoehtoa. Myös muualta Suomesta vaihtoehtoja on hyvin.

Tilojen etsiminen on helppoa hakuvahdin avulla. Voit rajata hakua omien vaatimustesi mukaisesti ja toimitilavahti lähettää sinulle heti tiedon, kun sivuille rekisteröityy juuri sinun vaatimuksiin sopiva kohde. Saat vuokranantajan yhteistiedot ja pääset sopimaan hänen kanssaan tilan näytöstä ja vuokrauksen yksityiskohdista. Palvelu on täysin maksuton ja MatchOffice auttaa mielellään sekä puhelimitse että sähköpostitse erilaisissa kysymyksissä.